Kaatsclinics


De Brand kaatsevent organiseert een kaatsclinics en een bezoek aan het kaatsmuseum. U krijgt hier een rondleiding waarbij u naast het bezichtigen van vele prijzen, gewonnen door vele topkaatsers, uitleg krijgt van het kaatsspel waarbij enkele anekdotes niet mogen ontbreken.

De kaatsclinic bestaat uit het zelf slaan van een balletje zowel op- (service bij tennis) als uitslaan (retourneren). De beginselen van de kaatssport wordt U door mij bijgebracht. Iedereen moet dit eens hebben beoefend.

De duur van een arrangement behelst een aantal uren waarbij daarnaast een bezoek kan worden gebracht aan de Bogt fan Guné” het oudste studentencafé van Nederland waar u na afloop nog het nodige kan nuttigen. Ook kunt u hier op uw verzoek een hapje nuttigen zoals diverse stampotten zoals boerenkool, zuurkool, wortelen, rodekool enz. enz.

Groepen:

Een kaatsclinic kan op locatie die men wenst . Ik kan ook naar u toe komen. Voor eventueel meer informatie kunt u contact opnemen

info@debrandkaatsevents.nl